Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Horrorserie The Haunting of Hill House vanaf 12 oktober bij Netflix

De horrorserie The Haunting of Hill House is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en bestaat uit tien afleveringen.

De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een gehuurd herenhuis. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.

Michiel Huisman, bekend van Game of Thrones, speelt een rol in The Haunting of Hill House, die vanaf 12 oktober bij Netflix te zien is. Deze horrorserie gaat over een een groep broers en zussen die als kinderen opgroeiden in een huis dat in de jaren daarna bekend zou worden als het meest beroemde spookhuis van het land.

De broers en zussen willen de geesten uit het verleden confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken andere echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House. De serie werd geschreven en geregisseerd door Mike Flanagan.


Vorige aflevering
The Beast in the Jungle
The Beast in the Jungle
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
28 aug 2018 18:39 -
Volgens de IMDb speelt Michiel Huisman in een aflevering mee. Dat is volgens mij geen hoofdrol.
Reageer
avatar_renzoroy
28 aug 2018 19:42 - 28 aug 2018 19:46
Als het goed is gaat Michiel Huisman de rol van Steven Crane spelen. Andere castleden zijn o.a. Carla Gugino, Timothy Hutton, Kate Siegel en Henry Thomas.
De serie is trouwens geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mike Flanagan (Oculus, Gerald's Game, Hush, Before I Wake en Ouija: Origin of Evil
Reageer
avatar_Bluts
28 aug 2018 20:15 -
Hij speelt inderdaad geen hoofdrol, is aangepast in de tekst.
Reageer
avatar_TnTNL
29 aug 2018 07:47 -
Ben benieuwd, ik heb het normaal niet zo met horror. Ik vind het vaak te cheesy, maar ben wel altijd bereid het een kans te geven.
Reageer
The Haunting