The Haunting

8.2 / 10
57 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Horrorserie The Haunting of Hill House vanaf 12 oktober bij Netflix

De horrorserie The Haunting of Hill House is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en bestaat uit tien afleveringen.

De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een gehuurd herenhuis. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.

Michiel Huisman, bekend van Game of Thrones, speelt een rol in The Haunting of Hill House, die vanaf 12 oktober bij Netflix te zien is. Deze horrorserie gaat over een een groep broers en zussen die als kinderen opgroeiden in een huis dat in de jaren daarna bekend zou worden als het meest beroemde spookhuis van het land.

De broers en zussen willen de geesten uit het verleden confronteren. Waar sommige geesten alleen op de loer liggen in hun gedachten, lijken andere echt rond te sluipen in de schaduwen van Hill House. De serie werd geschreven en geregisseerd door Mike Flanagan.


Vorige aflevering
Silence Lay Steadily
Silence Lay Steadily
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_ollieherman
28 aug 2018 18:39 -
Volgens de IMDb speelt Michiel Huisman in een aflevering mee. Dat is volgens mij geen hoofdrol.
Reageer
avatar_renzoroy
28 aug 2018 19:42 - 28 aug 2018 19:46
Als het goed is gaat Michiel Huisman de rol van Steven Crane spelen. Andere castleden zijn o.a. Carla Gugino, Timothy Hutton, Kate Siegel en Henry Thomas.
De serie is trouwens geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mike Flanagan (Oculus, Gerald's Game, Hush, Before I Wake en Ouija: Origin of Evil
Reageer
avatar_Bluts
28 aug 2018 20:15 -
Hij speelt inderdaad geen hoofdrol, is aangepast in de tekst.
Reageer
avatar_TnTNL
29 aug 2018 07:47 -
Ben benieuwd, ik heb het normaal niet zo met horror. Ik vind het vaak te cheesy, maar ben wel altijd bereid het een kans te geven.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2