The Hardy Boys

7.5 / 10
40 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2020 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:40 min2020 - heden
Genres:DramaMysterie
Netwerk:Hulu
The Hardy Boys is een Canadese dramaserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 4 december 2020.

Na een familietragedie worden Frank Hardy (16) en zijn broer Joe (12) gedwongen om voor de zomer te verhuizen van de grote stad naar de geboorteplaats van hun ouders, Bridgeport. Logeren bij hun tante Trudy, de rustige zomer van Frank en Joe komt snel tot stilstand wanneer ze ontdekken dat hun vader, rechercheur Fenton Hardy, een geheim onderzoek heeft ingesteld. Omdat ze beseffen dat hun vader misschien iets van plan is, nemen de jongens het op zich om zelf een onderzoek te starten, en plotseling is iedereen in de stad een verdachte.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Hardy Boys.

Nieuws (1)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
1 dec 2020
2