The Handmaid's Tale

8.5 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Handmaid's Tale binnenkort te zien bij Ziggo

Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.

Het derde seizoen van The Handmaid's Tale is in Nederland momenteel alleen te zien bij Videoland. De eerste twee seizoenen staan op zowel videoland en Ziggo Movies en Series en worden binnenkort ook uitgezonden op Fox. Vanaf 6 juni is het derde seizoen niet meer alleen te zien bij Videoland, maar ook op Ziggo Movies en Series.Vorig jaar werd er in juli een vierde seizoen van The Handmaid's Tale aangekondigd, maar de productie van dit seizoen is uitgesteld vanwege het Corona-virus. Het is dan ook nog niet bekend vanaf wanneer dit seizoen te zien is.
Vorige aflevering
Mayday
Mayday
03x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2