The Handmaid's Tale

8.6 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Handmaid´s Tale vanaf begin juni bij Fox

Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.

The Handmaid's Tale is in Nederland alleen op streamingdiensten te bekijken, Videoland en Ziggo, maar Fox brengt daar verandering in. Vanaf 8 juni is de serie te zien bij de Zender. Vanaf die datum zend Fox elke maandag twee afleveringen uit. Het eerste en tweede seizoen van The Handmaid's Tale worden achter elkaar uitgezonden. Het derde seizoen wordt later dit jaar uitgezonden, hier is nog geen exacte datum voor. De dramatische sciencefictionserie is oorspronkelijk van Hulu.

Vorig jaar werd er in juli een vierde seizoen van The Handmaid's Tale aangekondigd, maar de productie van dit seizoen is uitgesteld vanwege het Corona-virus. Het is dan ook nog niet bekend vanaf wanneer dit seizoen te zien is.

Vorige aflevering
Mayday
Mayday
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00