Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Handmaid's Tale in december bij Ziggo Movies & Series

The Handmaid's Tale is een Amerikaanse dramatische sciencefictionserie van Hulu. De serie ging in première in april 2017 en inmiddels zijn er drie seizoenen verschenen.

The Handmaid's Tale is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Margaret Atwood. Het verhaal speelt zich af in het dystopische Gilead, een samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar. Vrouwen die dat nog wel zijn, worden de seksslavinnen van de heersers. Ze moeten baby's produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester.

Het eerste seizoen van de serie The Handmaid's Tale won acht Emmy Awards, waaronder die voor beste dramaserie. Ook hoofdrolspeelster Elisabeth Moss viel in de prijzen; zij won de Emmy voor beste actrice in een dramaserie. Hulu heeft nu drie seizoenen uitgezonden en er zal nog een vierde volgen.

Ziggo Movies & Series gaat de eerste twee seizoenen vanaf 4 december aanbieden. Videoland heeft momenteel overigens het derde seizoen van The Handmaid's Tale al beschikbaar.

Video on youtube
Vorige aflevering
Safe
Safe
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Handmaid's Tale