Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Handmaid's Tale officieel vernieuwd met derde seizoen

Eerder deze week waren er al geruchten dat de sciencefiction dramaserie The Handmaid's Tale was vernieuwd met een derde seizoen. Nu is het nieuws officieel bevestigd door Hulu.

Deze vernieuwing zal niet als een echte verrassing komen daar de serie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood, kan rekenen op een grote schare fans. Het tweede seizoen ging op 25 april van start bij Hulu en voor de Nederlandse fans is The Handmaid's Tale te zien bij Videoland daags na uitzending in Amerika.

The Handmaid's Tale is dan ook de eerste originele serie van Hulu die bekroond werd met een Emmy voor beste dramaserie. Ook won hoofdrolspeler Elisabeth Moss (foto) een Emmy in 2017 naast nog zes andere Emmy’s. De dystopische wereld die de serie laat zien zorgt ook voor vele discussies op social media en huiskamers.

Embed from Getty Images

In het eerste seizoen zien we June Osborne (Moss) die probeert met haar man Luke en hun kind te ontsnappen aan de totalitaire samenleving, maar ze wordt gearresteerd. Ze wordt gedwongen een opleiding tot Handmaid te volgen en wordt nadien bij het gezin van de machtige Commander Fred Waterford en diens echtgenote Serena Joy geplaatst. Derhalve krijgt ze de nieuwe naam Offred. Ze denkt vaak terug aan de jaren voor Gilead, toen ze nog een eigen naam en identiteit had, getrouwd was en een kind had. Ze probeert zich zo goed mogelijk aan de strenge regels te houden in de hoop dat ze ooit weer als een vrij persoon kan leven en haar dochter kan terugzien.

Is het terecht dat deze Hulu-serie een derde seizoen gaat krijgen?


Video on youtube
Vorige aflevering
Safe
Safe
05x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
03 Mei 2018 15:30 -
Samen met Future Man mijn favoriete Hulu serie :)
Reageer
The Handmaid's Tale