Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Grinder krijgt volledig seizoen van Fox

In oktober kreeg The Grinder er slechts zes afleveringen bij, maar nu heeft Fox de nieuwe komedieserie The Grinder met Rob Lowe een volledig seizoen gegeven, dus negen extra afleveringen. Hiermee is The Grinder de derde nieuwe komedieserie, Dr. Ken van ABC was de eerste en Life in Pieces van CBS is de tweede, die een volledig seizoen heeft gekregen. Het eerste seizoen van The Grinder zal dus 22 afleveringen krijgen.

The Grinder doet het niet zo best als het gaat om kijkcijfers maar Fox is kennelijk tevreden met de nieuwe serie. Zie de blije tweet hieronder:

Fox Entertaiment president David Madden zei het volgende: “The Grinder is een perfecte combinatie van messcherpe humor en herkenbare familie dynamiek – twee kenmerken van succesvolle komedies. De critici hebben deze originele, frisse en komische serie omarmd, en de getalenteerde cast – onder leiding van Rob Lowe en Fred Savage – hebben geweldig werk geleverd door het te combineren met sarcastische humor en hartverwarmende momenten.”

In The Grinder speelt Rob Low de geliefde televisie-advocaat Dean Sanderson. Fred Savage speelt in de serie zijn broer, Stewart. Wanneer zijn langlopende hitserie ten einde komt, staat Sanderson voor een nieuw punt in zijn leven. Hij besluit terug te keren naar zijn thuisstad om de familiepraktijk over te nemen. Zie hieronder de tweets van Rob Lowe:


Is het terecht dat The grinder een volledig eerste seizoen krijgt?
Vorige aflevering
Full Circle
Full Circle
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_CC11
28 okt 2015 12:54 -
Verbaasd me een beetje.
Het is niet slecht maar zeker niet meer dan dat en zoals ik elders op deze website al stelde
verwacht ik elke week een herhaling van hetzelfde trucje terwijl om eerlijk te zijn ik me van
de voorgaande afleveringen geen enkele rechtszaak kan herinneren (kan de leeftijd zijn) ook al is dat voor een komedie als dit echt niet belangrijk.
Als de dalende trend in de kijkcijfers zich door blijft zetten zitten er bij aflevering 22 nog 3 mensen
voor hun televisie schat ik.
Reageer
avatar_anonymous
28 okt 2015 13:24
Nou dit zeg toch genoeg over hoe FOX er momenteel voorstaat. Op een uitzondering na flopt bijna alles van deze zender en ze zullen momenteel wel niks anders hebben om The Grinder tussentijds te vervangen.
Reageer
avatar_CC11
28 okt 2015 15:14
Het is zoals je zegt.
Qua kijkcijfers is er voor FOX Empire en daarna een grote leegte.
Als ik de nieuwe series in dit laatste kwartaal overloop vind ik het over het algemeen
tot nu toe allemaal heel magertjes maar niets uitzenden is natuurlijk ook geen optie
voor een zender.
Laat ons hopen dat de komende maanden beterschap brengen :-)
Reageer
avatar_anonymous
28 okt 2015 16:24
De komende weken zal het niet veel beter worden, CC. Jij en Inartie zullen denk ik wel allebei weten dat de echte kwaliteit al jaren niet meer bij de netwerkzenders te vinden is. En wanneer zij een goede serie te pakken hebben (American Crime, Hannibal, Parenthood) dan kijkt er geen hond naar. Ik denk dat ABC er nog het beste voor staat qua kwaliteit. CBS dan weer qua degelijkheid en kijkcijfers. NBC en Fox zijn bijna hopeloze gevallen. Zij hebben geen slechte series, maar bijna geen enkele serie dat meer is dan leuk kijkvoer. Een 'echte' topper is niet te vinden op het merendeel van de netwerkzenders.

Misschien 90% van wat er op de netwerkzenders is gelanceerd dit tv-seizoen is heel matig. Sommige series kijken lekker weg (Quantico, Blindspot), maar zijn natuurlijk geen 'goede' series. Gelukkig komen de kabelzenders en streamingdiensten binnenkort met sterke series aanzetten, want anders is het tranen met tuiten geblazen.
Reageer
avatar_CC11
28 okt 2015 17:03
Nee, dat is waar maar natuurlijk ook heel eenvoudig te verklaren.
Men wil ten eerste een zo groot mogelijk publiek kunnen aanspreken bij de netwerken terwijl het tevens braaf genoeg moet blijven om geen kijkers en vooral geen adverteerders af te schrikken.

Dat beperkt uiteraard de mogelijkheden maar helaas meestal ook de creativiteit.
Neem om het even welke serie uit de jaren 50, 60, 70 enz... en je zal zien dat er voor de netwerken sindsdien principieel niets veranderd is.
Natuurlijk hebben ze meer technische mogelijkheden dan vroeger maar van de basisregels wordt onder geen beding afgeweken.
Andere helden, zelfde zeden.

Scoort er een netwerk een onverwachte hit in één of ander genre kan je er gif op in nemen dat andere netwerken iets later toevallig ook met een soortgelijke serie beginnen.
Zo krijg je er al vlug twaalf in een dozijn.

Wat de zeer nabije toekomst betreft leg ik alvast mijn spreekwoordelijke eieren in het mandje van Krysten Ritter om de herfstperiode te redden.
Reageer
avatar_Brad
28 okt 2015 16:20 -
Ik vind het leuk voor Rob, maar ik heb de serie na drie afleveringen van m'n agenda gegooid. Het was tenenkrullend om het op z'n zachts te zeggen. Het enige lichtspotje was de présence van Rob. Jammer ik had op veel beter gehoopt.
Reageer
The Grinder