The Good Lord Bird

7,0 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor The Good Lord Bird op Showtime

Showtime heeft de premièredatum van The Good Lord Bird, met Ethan Hawke (Moby Dick (2011)), bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Showtime kondigde vorig jaar aan dat zij aan de slag gingen met de serie The Good Lord Bird, met Ethan Hawke (Moby Dick (2011)) in een van de hoofdrollen. De Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op de gelijknamige roman van James McBride uit 2013. The Good Lord Bird heeft zeven afleveringen en gaat 9 augustus in première op Showtime.

De serie gaat over een groep vrijheidsstrijders onder leiding van radicale abolitionist John Brown (Ethan Hawke, Moby Dick (2011)), die in het jaar 1850 door de Verenigde Staten reisde met het doel om de slavernij te beëindigen. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Onion (Joshua Caleb Johnson, Snowfall), een tot slaaf gemaakte jongen. Hij wordt lid van Browns familie van abolitionistische soldaten. Bekijk hieronder de trailer van The Good Lord Bird.

Vorige aflevering
Smells Like Bear
Smells Like Bear
01x04
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
17 mei 2020 14:32 -
Gaaf!
Reageer

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Vandaag, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Gisteren, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5