The Good Lord Bird

6.9 / 10
47 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor The Good Lord Bird op Showtime

Showtime heeft de premièredatum van The Good Lord Bird, met Ethan Hawke (Moby Dick (2011)), bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.

Showtime kondigde vorig jaar aan dat zij aan de slag gingen met de serie The Good Lord Bird, met Ethan Hawke (Moby Dick (2011)) in een van de hoofdrollen. De Amerikaanse dramaserie is gebaseerd op de gelijknamige roman van James McBride uit 2013. The Good Lord Bird heeft zeven afleveringen en gaat 9 augustus in première op Showtime.

De serie gaat over een groep vrijheidsstrijders onder leiding van radicale abolitionist John Brown (Ethan Hawke, Moby Dick (2011)), die in het jaar 1850 door de Verenigde Staten reisde met het doel om de slavernij te beëindigen. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Onion (Joshua Caleb Johnson, Snowfall), een tot slaaf gemaakte jongen. Hij wordt lid van Browns familie van abolitionistische soldaten. Bekijk hieronder de trailer van The Good Lord Bird.

Vorige aflevering
Last Words
Last Words
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
17 mei 2020 14:32 -
Gaaf!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2