The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Good Fight vernieuwd met een vijfde seizoen

CBS All Access heeft de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen eindigt eerder, vanwege de productie stop.

Vanwege de productie stop door het coronavirus bestaat het vierde seizoen van The Good Fight uit zeven aflevering, in plaats van tien. Robert and Michelle King, showrunners en uitvoerend producenten van de serie, vinden het vreemd om het vierde seizoen niet af te kunnen ronden. De vreemde afronding wordt niet het einde van The Good Fight, want CBS All Access heeft een vijfde seizoen van de dramaserie aangekondigd.

Het vierde seizoen ging 9 april van start op CBS All Access. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen te bekijken op Amazon Prime Video. The Good Fight is een spin-off van The Good Wife, ook te zien op Amazon Prime Video. In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart (Christine Baranski, The Good Wife).

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.
Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1