The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Good Fight vernieuwd met een vijfde seizoen

CBS All Access heeft de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen eindigt eerder, vanwege de productie stop.

Vanwege de productie stop door het coronavirus bestaat het vierde seizoen van The Good Fight uit zeven aflevering, in plaats van tien. Robert and Michelle King, showrunners en uitvoerend producenten van de serie, vinden het vreemd om het vierde seizoen niet af te kunnen ronden. De vreemde afronding wordt niet het einde van The Good Fight, want CBS All Access heeft een vijfde seizoen van de dramaserie aangekondigd.

Het vierde seizoen ging 9 april van start op CBS All Access. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen te bekijken op Amazon Prime Video. The Good Fight is een spin-off van The Good Wife, ook te zien op Amazon Prime Video. In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart (Christine Baranski, The Good Wife).

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.
Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00
NBC heeft een pilot besteld van Sovereign, over een inheemse Amerikaanse familie. De serie is afkomstig van Emmy award winnende Ava DuVernay.
Gisteren, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende (achtste) seizoen van Strike Back. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 15:00
Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
zaterdag, 12:00
1
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
zaterdag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 16:00
5