The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor het vierde seizoen van The Good Fight

De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.

Het vierde seizoen van The Good Fight gaat 9 april van start op CBS All Access. De Amerikaanse juridische dramaserie ging 19 februari 2017 in première. Er is nu een trailer online gezet van het nieuwste seizoen van The Good Fight. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen te bekijken op Amazon Prime Video.

The Good Fight is een spin-off van The Good Wife, ook te zien op Amazon Prime Video. In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart (Christine Baranski). Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.

Vorige aflevering
And the violence spread...
And the violence spread...
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03