The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor het vierde seizoen van The Good Fight

De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.

Het vierde seizoen van The Good Fight gaat 9 april van start op CBS All Access. De Amerikaanse juridische dramaserie ging 19 februari 2017 in première. Er is nu een trailer online gezet van het nieuwste seizoen van The Good Fight. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen te bekijken op Amazon Prime Video.

The Good Fight is een spin-off van The Good Wife, ook te zien op Amazon Prime Video. In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart (Christine Baranski). Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.

Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00