The Good Fight

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Delroy Lindo verlaat The Good Fight na vierde seizoen

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.

CBS heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van de dramaserie The Good Fight op donderdag 9 april in première gaat. Nieuwe afleveringen van het tien afleveringen tellende seizoen zullen wekelijks op donderdag bij CBS All Access beschikbaar komen.

The Good Fight vind plaats een jaar na de gebeurtenissen in de seriefinale van The Good Wife. Christine Baranski is teruggekeerd als Diane Lockhart en zij werkt samen met fan-favoriet Cush Jumbo als Lucca Quinn.In seizoen vier van The Good Fight navigeren de hoofdrolspelers door een heel ander landschap. Nadat ze hun grootste klant, Chumhum, hebben verloren worden ze gedwongen een aanbod van het enorme multinationale advocatenkantoor STR Laurie te accepteren en een kleine dochteronderneming te worden.


Delroy Lindo

Acteur Delroy Lindo, die sinds het begin een vaste rol heeft in de CBS All Access-serie, zal The Good Fight verlaten na het komende vierde seizoen. Zijn contract loopt af na seizoen vier, en hij koos ervoor om niet te verlengen.

Lindo speelt Adrian Boseman, een partner in het advocatenkantoor. De makers zeggen: “We zullen Delroy Lindo vreselijk missen. Hij was een boegbeeld voor de serie, maar ook een boegbeeld voor de fictieve onderneming. Hij combineerde komedie en Shakespeare-drama in een perfecte balans. We hopen dat we hem af en toe als gastacteur kunnen terugkrijgen.”
Vorige aflevering
The One About the End of the World
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00