Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen The Good Fight start in april bij CBS

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.

The Good Fight vind plaats een jaar na de gebeurtenissen in de seriefinale van The Good Wife. Christine Baranski is teruggekeerd als Diane Lockhart en zij werkt samen met fan-favoriet Cush Jumbo als Lucca Quinn.

CBS heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van de dramaserie The Good Fight op donderdag 9 april in première gaat. Nieuwe afleveringen van het tien afleveringen tellende seizoen zullen wekelijks op donderdag bij CBS All Access beschikbaar komen.

In seizoen vier van The Good Fight navigeren de hoofdrolspelers door een heel ander landschap. Nadat ze hun grootste klant, Chumhum, hebben verloren worden ze gedwongen een aanbod van het enorme multinationale advocatenkantoor STR Laurie te accepteren en een kleine dochteronderneming te worden.

Plotseling kunnen al hun beslissingen worden gestuurd door het gigantische bedrijf dat er letterlijk bovenop zit. Terwijl de medewerkers van STR Laurie in eerste instantie vriendelijke overheersers lijken, zien we Diane Lockhart en haar collega's balen over hun verlies van onafhankelijkheid. Er is nog geen trailer voor het vierde seizoen, maar hieronder beelden uit het derde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Fight