Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Good Fight vernieuwd door Amazon deal?

The Good Wife spin-off The Good Fight heeft een megadeal gesloten met Amazon. Vernieuwing met een derde seizoen lijkt niet te missen.

Amazon heeft de eerste uitzendrechten weten te bemachtigen van The Good Fight. De juridische dramaserie is in Nederland te zien bij Videoland, maar Amazon gaat The Good Wife spin-off in verschillende gebieden wereldwijd uitzenden. In Europa zullen dat België en Frankrijk zijn. Wereldwijd heeft Amazon de rechten voor Japan, Latijns Amerika, Nieuw-Zeeland, Portugal, Zuid Korea en Turkije.

Deze deal die volgens Armando Nuñez, president en chef uitvoerend van CBS Studios Internationaal een uniek voorbeeld is hoe CBS een venster kan creëren over de hele wereld en geld kan verdienen met het groeiende aanbod van CBS-programmering wereldwijd.

En volgens bronnen heeft CBS All Access de serie inmiddels stilletjes vernieuwd met een derde seizoen. Volgens insiders vanwege de lucratieve deal die het heeft gemaakt met Amazon. Het derde seizoen van The Good Fight zal dan begin 2019 van start gaan bij CBS All Access. CBS moet het nieuws nog bevestigen. Op 4 maart gaat het tweede seizoen van The Good Fight van start.

Embed from Getty Images
(Vlnr) Erica Tazel, Rose Leslie, Christine Baranski, Delroy Lindo, Michelle King, Robert King, Sarah Steele, en Cush Jumbo
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sproet2jes
15 feb 2018 11:14 -
Zeer aangenaam om dit te lezen. Kei goeie serie.
Reageer
avatar_Olga2000
15 feb 2018 21:41 -
Mee eens. Op Videoland binnenkort ook tweede seizoen te zien.
Reageer
avatar_Mandy1966
16 feb 2018 08:50
Klopt dat hebben we al bericht; https://www.mijnserie.nl/the-good-fight/nieuws/4951-tweede-seizoen-the-good-fight-vanaf-12-maart-bij-videoland/
Reageer
The Good Fight