The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
Esther Ram geeft "The Good Doctor - Seizoen 2" een 9.
Geschreven door Esther Ram op 10 april 2019.
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

The Good Doctor - Seizoen 2

Na het zien van het eerste seizoen van The Good Doctor, kon ik niet wachten op het tweede seizoen. Ondanks dat ik het eerste seizoen al geweldig vond, hoopte ik dat het tweede seizoen nog beter was. Of ik het tweede seizoen beter vond dan het eerste seizoen, lees je in onderstaande recensie..

In het eerste seizoen zag je hoe Shaun Murphy - een jonge chirurg met autisme en het savant syndroom - aan het werk ging in een ziekenhuis. In het tweede seizoen werkt hij nog steeds als chirurg in hetzelfde ziekenhuis. Het tweede seizoen gaat dus precies verder waar het eerste seizoen ophoudt. Terwijl Shaun al veel meer begrip krijgt van het vaste team in het ziekenhuis, komt er een nieuw hoofd van de afdeling. Die lang niet zo veel begrip opbrengt als de rest van het team. Shaun moet dus hierin weer een nieuwe weg gaan vinden.

[image-110661

Ik ben nog steeds heel lovend over deze serie. Ik vind dat het tweede seizoen ook weel heel veel sterke momenten bevat en ook het verhaal vind ik even goed als het eerste seizoen, misschien zelfs beter. Ik vond de verhaallijn geloofwaardiger dan het eerste seizoen, ik zag een duidelijke karakterontwikkeling en dit seizoen kon het verhaal mij beter vasthouden. Het enige wat ik minder vond is dat je alsnog ziet hoe iedereen weg loopt met Shaun, en hoe alles weer op zijn pootjes terecht komt. Misschien zou ik wel willen zien dat niet alles goed komt, ik zou meer willen zien over de punten waar hij echt tegen aan loopt, ook zie je in het tweede seizoen bepaalde personages veel minder dan in het eerste seizoen, wat ik heel jammer vond.

Al met al vond ik het tweede seizoen nog iets beter dan het eerste seizoen en ik wist niet dat dat kon.

© ABC


Het tweede seizoen van The Good Doctor vond ik geweldig. En ik kan ook echt niet wachten op het volgende seizoen. Ik heb geen punten die ik minder goed vond, wat ik niet vaak heb bij series. Ik kon niet wachten op de volgende afleveringen, ook dit seizoen heb ik weer verslonden.
Volg The Good Doctor
Vorige aflevering
Sons
Sons
05x18
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Doctor