Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Uitstel voor het derde seizoen van The Good Doctor bij Videoland en RTL 4

Fans van The Good Doctor zullen op 28 oktober 2019 niet blij zijn geweest. Dan zou het derde seizoen van start zijn gegaan bij Videoland.

In september 2019 bracht MijnSerie het nieuws dat het derde seizoen van The Good Doctor in oktober van start zou gaan bij Videoland en RTL 4. Nu blijkt dat de fans die op 28 oktober voor de buis zaten daar voor niets hebben gewacht op de start van het derde seizoen. De startdatum is uitgesteld en niet met een paar dagen.



Het derde seizoen van The Good Doctor is maar liefst verschoven naar december. Vanaf 9 december kunnen de fans terecht bij Videoland. De eerste week worden er twee afleveringen uitgezonden en daarna elke week een nieuwe aflevering. Of RTL 4 ook vanaf die datum zal beginnen met de medische dramaserie is nog niet bevestigd.

Freddy Highmore (Bates Motel) speelt de hoofdrol in de serie die bedacht is door dezelfde man, David Shore, die ook verantwoordelijk was voor House M.D. Dr. Wilson uit House M.D. werd gespeeld door Robert Sean Leonard krijgt een gastrol in het derde seizoen van The Good Doctor.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
07x08
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
30 okt 2019 09:17 -
Gewoon schijt hebben aan je kijkers! Zie niks op hun site dat ze het kenbaar gemaakt hebben dat het later komt, ook niet op de social media. Niet even aangeven waarom... lekker actie weer van RTL...
Reageer
The Good Doctor