The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Uitstel voor het derde seizoen van The Good Doctor bij Videoland en RTL 4

Fans van The Good Doctor zullen op 28 oktober 2019 niet blij zijn geweest. Dan zou het derde seizoen van start zijn gegaan bij Videoland.

In september 2019 bracht MijnSerie het nieuws dat het derde seizoen van The Good Doctor in oktober van start zou gaan bij Videoland en RTL 4. Nu blijkt dat de fans die op 28 oktober voor de buis zaten daar voor niets hebben gewacht op de start van het derde seizoen. De startdatum is uitgesteld en niet met een paar dagen.Het derde seizoen van The Good Doctor is maar liefst verschoven naar december. Vanaf 9 december kunnen de fans terecht bij Videoland. De eerste week worden er twee afleveringen uitgezonden en daarna elke week een nieuwe aflevering. Of RTL 4 ook vanaf die datum zal beginnen met de medische dramaserie is nog niet bevestigd.

Freddy Highmore (Bates Motel) speelt de hoofdrol in de serie die bedacht is door dezelfde man, David Shore, die ook verantwoordelijk was voor House M.D. Dr. Wilson uit House M.D. werd gespeeld door Robert Sean Leonard krijgt een gastrol in het derde seizoen van The Good Doctor.
Vorige aflevering
I Love You (2)
I Love You (2)
03x20
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_svandenberg86
30 okt 2019 09:17 -
Gewoon schijt hebben aan je kijkers! Zie niks op hun site dat ze het kenbaar gemaakt hebben dat het later komt, ook niet op de social media. Niet even aangeven waarom... lekker actie weer van RTL...
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2