The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Good Doctor in maart bij Ziggo Movies & Series

The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. De serie ging van start in oktober 2017 en momenteel loopt het tweede seizoen.

The Good Doctor volgt Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Hij verlaat zijn veilige omgeving op het platteland om in de grote stad aan de slag te gaan bij het St. Bonaventure-ziekenhuis in San Jose, waar Dr. Glassman (Richard Schiff) zich opwerpt als zijn mentor, terwijl de overige werknemers hem zien als een vreemde eend in de bijt.

Het eerste seizoen van The Good Doctor is in Nederland nu alleen te zien bij Videoland. Vanaf 8 maart is dat seizoen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series. In Amerika werd recent ook een derde seizoen van de succesvolle ziekenhuisserie aangekondigd.

Vorige aflevering
I Love You (2)
I Love You (2)
03x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2