Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoen 2B The Good Doctor start in januari

The Good Doctor is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première in oktober 2017. Op 14 januari 2019 gaat seizoen 2B van start.

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met het savant-autismesyndroom die gaat werken in het fictieve St. Bonaventure Hospital in San Jose. Ondanks de sceptische houding van het personeel blijkt al snel dat dr. Murphy een aanwinst is voor het ziekenhuis, en hij bouwt een goede verstandhouding op met zijn collega's.

In de serie spelen naast Freddie Highmore als dr. Shaun Murphy ook Antonia Thomas als Dr. Claire Browne, Nicholas Gonzalez als Dr. Neil Melendez, Hill Harper als Dr. Marcus Andrews, Richard Schiff als Dr. Aaron Glassman, Tamlyn Tomita als Allegra Aoki, Christina Chang als Dr. Audrey Lim, Fiona Gubelman als Dr. Morgan Reznick, Will Yun Lee als Dr. Alex Park en Paige Spara als Lea Dilallo.

De serie is van Sony Pictures Television en ABC Studios. David Shore is schrijver en uitvoerend producent. Daniel Dae Kim, David Kim, Erin Gunn en Sebastian Lee zijn ook uitvoerende producenten. Op 3 december wordt de laatste aflevering van het seizoen 2A uitgezonden, waarvan hieronder enkele beelden. Op 14 januari 2019 gaat de serie dus verder met seizoen 2B.

Video on youtube
Vorige aflevering
Date Night
Date Night
07x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Doctor