The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen The Good Doctor

Het tweede seizoen van ABC’s medische dramaserie The Good Doctor gaat op 24 september van start.

Er is een trailer verschenen waarin Lisa Edelstein voor het eerst te zien is. Zij speelt de rol van dr. Blaize, een deskundige oncoloog die na een korte schorsing op verzoek van dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) naar het ziekenhuis is teruggekeerd om te helpen bij de behandeling van zijn kanker.

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore). Dat is een jonge chirurg met autisme en het savant syndroom. Dr. Aaron Glassman heeft echter volop vertrouwen in hem en daagt het sceptische bestuur en de medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen.

Vorige aflevering
I Love You (2)
I Love You (2)
03x20
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Caro73
31 aug 2018 15:35 -
vond het een goede serie, verheug me op seizoen 2
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2