The Good Doctor

8.3 / 10
#84 top 100
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Actrice Lisa Edelstein in tweede seizoen The Good Doctor

Actrice Lisa Edelstein is te zien in het tweede seizoen van ABC’s medische dramaserie The Good Doctor. Ze zal in diverse afleveringen verschijnen, te beginnen met de première van seizoen twee.

In The Good Doctor speelt Lisa Edelstein de rol van dr. Blaize, een deskundige oncoloog die na een korte schorsing op verzoek van dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) naar het ziekenhuis is teruggekeerd om te helpen bij de behandeling van zijn kanker. Lisa Edelstein speelde eerder van 2004 tot 2011 de rol van dr. Lisa Cuddy in de ziekenhuisserie House M.D..

Embed from Getty Images
Lisa Edelstein

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore). Dat is een jonge chirurg met autisme en het savant syndroom. Dr. Aaron Glassman heeft echter volop vertrouwen in hem en daagt het sceptische bestuur en de medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen.

Het tweede seizoen van The Good Doctor zal in het najaar te zien zijn bij ABC.
Vorige aflevering
Trampoline
02x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00