The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Actrice Lisa Edelstein in tweede seizoen The Good Doctor

Actrice Lisa Edelstein is te zien in het tweede seizoen van ABC’s medische dramaserie The Good Doctor. Ze zal in diverse afleveringen verschijnen, te beginnen met de première van seizoen twee.

In The Good Doctor speelt Lisa Edelstein de rol van dr. Blaize, een deskundige oncoloog die na een korte schorsing op verzoek van dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) naar het ziekenhuis is teruggekeerd om te helpen bij de behandeling van zijn kanker. Lisa Edelstein speelde eerder van 2004 tot 2011 de rol van dr. Lisa Cuddy in de ziekenhuisserie House M.D..

Embed from Getty Images
Lisa Edelstein

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore). Dat is een jonge chirurg met autisme en het savant syndroom. Dr. Aaron Glassman heeft echter volop vertrouwen in hem en daagt het sceptische bestuur en de medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen.

Het tweede seizoen van The Good Doctor zal in het najaar te zien zijn bij ABC.
Vorige aflevering
I Love You
I Love You
03x20
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00