Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Actrice Lisa Edelstein in tweede seizoen The Good Doctor

Actrice Lisa Edelstein is te zien in het tweede seizoen van ABC’s medische dramaserie The Good Doctor. Ze zal in diverse afleveringen verschijnen, te beginnen met de première van seizoen twee.

In The Good Doctor speelt Lisa Edelstein de rol van dr. Blaize, een deskundige oncoloog die na een korte schorsing op verzoek van dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) naar het ziekenhuis is teruggekeerd om te helpen bij de behandeling van zijn kanker. Lisa Edelstein speelde eerder van 2004 tot 2011 de rol van dr. Lisa Cuddy in de ziekenhuisserie House M.D..

Embed from Getty Images
Lisa Edelstein

The Good Doctor gaat over dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore). Dat is een jonge chirurg met autisme en het savant syndroom. Dr. Aaron Glassman heeft echter volop vertrouwen in hem en daagt het sceptische bestuur en de medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen.

Het tweede seizoen van The Good Doctor zal in het najaar te zien zijn bij ABC.
Vorige aflevering
Trampoline
02x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst