The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen The Good Doctor binnenkort op Videoland

Goed nieuws voor alle fans van ziekenhuisserie The Good Doctor. Het zesde seizoen wordt binnenkort toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

In februari van dit jaar ging het vijfde seizoen van The Good Doctor, met Freddie Highmore in de hoofdrol, van start. Nu al hebben de fans de gelegenheid om verder te kunnen kijken op Videoland. Op maandag 19 december gaat op de Nederlandse streamingdienst namelijk het zesde seizoen van start. Elke maandag zal er een verse aflevering verschijnen.

The Good Doctor

Het zesde seizoen van The Good Doctor ging in de VS begin oktober bij ABC in première. Nog vóór de feestdagen verschijnt de serie met de autistische dokter Shaun Murphy weer in Nederland op het kleine scherm bij Videoland. In maart van dit jaar werd The Good Doctor pas verlengd met een zesde seizoen. De populariteit van de serie is in de VS echter zo groot dat het vrijwel geen verrassing was dat de serie verlengd zou worden, hoewel je het nooit helemaal zeker weet. Echter, met 4,5 miljoen kijkers in de VS zou ABC wel gek zijn om The Good Doctor te cancelen. Sterker nog, het huidige, zesde seizoen telt maar liefst 22 afleveringen, terwijl voorgaande seizoenen 18 tot 20 afleveringen bevatte. Tot mei 2023 kun je dus op Videoland weer elke maandag genieten van een dosis The Good Doctor.

Behalve op Videoland kun je de eerste vier seizoenen ook vinden op Disney+ en Viaplay. Op deze streamingdiensten ontbreekt echter zover het vijfde seizoen. Wanneer en óf dit seizoen verschijnt is op dit moment niet duidelijk.

The Good Doctor gaat over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Naast Highmore bestaat de cast verder uit Hill Harper, Richard Schiff, Will Yun Lee, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Paige Spara, Bria Samoné Henderson en Noah Galvin.
Video on youtube
Vorige aflevering
Quiet and Loud
Quiet and Loud
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blinkie1969
21 nov 2022 13:42 -
Zijn er echt fans van deze serie? Na seizoen 2 wist ik het wel met dat vervelende doktertje
Reageer
The Good Doctor