Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
anonymous geeft "The Good Cop - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door anonymous op 2 Oktober 2018.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Good Cop - Eerste aflevering

Al in de eerste minuten van de Netflix-serie Good Cops wordt het duidelijk hoe de verhoudingen liggen. We zien de keurige zoon (Tony Caruso jr) en de corrupte vader (Tony Caruso sr). Ze zijn allebei (ex) politieagenten, maar de eerste doet er alles aan zijn ambt hoog te houden, de tweede houdt er nogal vrije opvattingen op na over welke secundaire arbeidsvoorwaarden horen bij zijn voormalige vak.

Als in deze eerste aflevering de politieman wordt vermoord waardoor papa acht jaar geleden achter de tralies is beland, gaat junior achter de moordenaar aan. Al snel blijkt dat de man vermoord is met kogels uit het pistool van junior. Een pistool waar niemand anders als hij en zijn vader bij konden. Uiteindelijk bekent senior de moord omdat hij denkt daarmee zijn zoon te beschermen en verdwijnt weer achter de tralies. Na een goed gesprek tussen de beide Tony's gaat junior samen met de dame van de reclassering die zijn vader begeleidt op zoek naar de echte moordenaar.

The Good Cop heeft door onder andere de muziek een relaxte vibe over zich. Tony Danza als senior is een geloofwaardige detective. Ook Josh Groban als junior is geloofwaardig als sullige goedzak. Op naar aflevering twee.
Volg The Good Cop
Vorige aflevering
Who Cut Mrs. Ackroyd in Half?
Who Cut Mrs. Ackroyd in Half?
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Cop