Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Girl in the Woods heeft premièredatum

The Girl in the Woods komt binnenkort naar Peacock en de streamingdienst heeft een teaser en key art vrijgegeven.

Stefanie Scott, Misha Osherovich, Sofia Bryant, Will Yun Lee, Kylie Liya Page, Reed Diamond en Leonard Roberts spelen in de bovennatuurlijke dramaserie over een wegloper die een deur in het bos vindt die naar een andere dimensie leidt.

Peacock onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht.

“De nieuwe Peacock Original, The Girl in the Woods, is een bovennatuurlijk YA-drama over een mysterieuze deur in het bos die leidt naar een angstaanjagende monsterdimensie. Het gaat over Carrie (Stefanie Scott, A.N.T. Farm), een weggelopen tiener die allesbehalve gewoon is als ze geconfronteerd wordt met haar demonen en met haar twee nieuwe vrienden Nolan (Misha Osherovich, NOS4A2) en Tasha (Sofia Bryant, I Am Not Okay With This) moet terugvechten.

11465 GitW

The Girl in the Woods lanceert donderdag 21 oktober op Peacock. Alle acht afleveringen komen in één keer uit. De serie speelt zich af in de Pacific Northwest en volgt Carrie's ontsnapping uit haar mysterieuze, sekteachtige kolonie die de wereld beschermt tegen monsters die verborgen zijn achter een geheime deur in het bos. De serie gaat ook in op hedendaagse maatschappelijke thema's zoals LGBTQ+-discriminatie, de menselijke kosten van milieuactivisme en de gevolgen van ongelijkheid.

Video on youtube


Stefanie Scott speelt Carrie, Misha Osherovich is Nolan, Sofia Bryant zal in de huid van Tasha kruipen, Will Yun Lee is te zien als Arthur Dean, Kylie Liya Page speelt Sara, Reed Diamond is Hosea en Leonard Roberts zal Khalil spelen. Krysten Ritter (Jessica Jones) regisseerde de eerste vier afleveringen, inclusief de pilot en Jacob Chase regisseerde de laatste vier afleveringen. Jane Casey Modderno (The Birch) is hoofdschrijver. De serie is gebaseerd op de korte film The Door in the Woods van Crypt TV uit 2018, die werd geschreven en geregisseerd door Joey Greene, en het vervolg The Girl in the Woods uit 2020, geschreven door David Calbert, Van Nguyen en geregisseerd door Roxine Helberg.
Vorige aflevering
Angel of the Dawn
Angel of the Dawn
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Girl in the Woods