Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Get Down vernieuwd? Baz Lurhmann mogelijk niet betrokken.

De duurste Netflix Original ooit, 16 miljoen per aflevering, moet het in het mogelijke tweede seizoen gaan doen zonder Baz Lurhmann.

Regisseur Baz Luhrmann heeft volgens een interview aan Vulture geen behoefte om een tweede seizoen te gaan doen van de muzikale Netflix-serie The Get Down. Luhrmann heeft zelfs al een idee wie het stokje zou moeten overnemen: “Ik zal niet zeggen wie het is, maar er is een Afro-Amerikaanse regisseur die de best mogelijke keuze is voor deze serie. Ik heb hem eerder willen betrekken bij deze serie, maar dat lukte niet. Ik wil niet te vervelend zijn met hints, maar ik hoop dat we het voor elkaar kunnen krijgen."

Baz Luhrmann was tijdens de twee delen van het eerste seizoen verantwoordelijk voor het script, produceren en deel regisseren van de serie. The Get Down was de duurste serie ooit gemaakt met een gigantisch budget van 16 miljoen dollar per aflevering. Dit budget werd voor een deel opgeslokt door de muzikale rechten van de nummers die gebruikt worden in de serie.

Luhrmann gaf in het interview aan dat Sony en Netflix al zijn begonnen met het ontwikkelen van een tweede seizoen. En zoals zich het er nu laat uitzien, gaat dat gebeuren zonder de betrokkenheid van Luhrmann. Mocht hij toch betrokken worden, dan zal dit zeer gelimiteerd zijn, eigenlijk zoals het tijdens het eerste seizoen de bedoeling was. Toen ging Luhrmann van uitvoerend producent naar showrunner. Het volledige eerste seizoen is inmiddels te streamen op Netflix.

Hoop jij op een tweede seizoen The Get Down?


Baz Luhrmann
Vorige aflevering
Only from Exile Can We Come Home
Only from Exile Can We Come Home
01x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Karzal
19 apr 2017 14:06 -
Jammer. Heb het gevoel dat Netflix het geld beter zou kunnen investeren. Zullen er natuurlijk wel genoeg zijn die dit kijken, want anders zou het niet 'mogelijk vernieuwd' worden...

Zitten zeker een aantal goede momenten in de serie, maar daar blijft het ook bij (naar mijn mening).
Reageer
avatar_ElectraAmanda
21 apr 2017 15:47 -
Ik vond het een hele leuke serie maar ik heb niet echt behoefte aan een nieuw seizoen..
Reageer
avatar_renzoroy
25 Mei 2017 12:58 -
Is zojuist gecancelled
Reageer
The Get Down