The Game (2021)

10 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen The Game (2021)

The Game (2021) maakt zich op voor het tweede seizoen. Paramount+ heeft de terugkeer van de serie gedeeld met de vrijgave van een trailer en een startdatum.

In The Game (2021), met Wendy Raquel Robinson, Hosea Chanchez, Adriyan Rae, Vaughn Hebron, Analisa Velez en Toby Sandeman in de hoofdrollen, werpt de comedy-dramaserie een blik op de zwarte cultuur door de lens van professioneel voetbal. Het tweede seizoen zal tien afleveringen tellen.

Paramount+ onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Paramount+ onthulde vandaag de officiële trailer voor het komende tweede seizoen van The Game (2021). Seizoen twee gaat van start op donderdag 15 december, met twee afleveringen in de VS en Canada. Na de première zullen wekelijks nieuwe afleveringen van het tiendelige lange seizoen in première gaan op donderdagen, exclusief op Paramount+. The Game (2021) seizoen twee gaat ook in première op Paramount+ in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Latijns-Amerika op vrijdag 16 december, met premièredata voor andere internationale markten die later worden aangekondigd.

In The Game (2021) spelen Wendy Raquel Robinson, Hosea Chanchez, Adriyan Rae, Vaughn Hebron, Analisa Velez en Toby Sandeman de hoofdrollen. Het biedt een hedendaags onderzoek naar de zwarte cultuur door het prisma van professioneel voetbal. De geliefde personages pakken racisme, seksisme, classisme en meer aan terwijl ze vechten voor roem, fortuin, respect en liefde - terwijl ze allemaal proberen hun ziel te behouden terwijl ze The Game spelen. Het tweede seizoen verdubbelt de lach en verhoogt het drama terwijl ze vechten om de stormen van verandering te overleven.

The Game (2021)

Onder de gaststerren die terugkeren naar de serie om hun rol te hernemen bevinden zich Tim Daly als Colonel Ulysses S. Thatcher en oude castleden Coby Bell als Jason Pitts en Rockmond Dunbar als Pookie. Dit seizoen verschijnt ook Rick Fox als zichzelf en Barry Floyd als Tee Tee.

The Game (2021) wordt geproduceerd door showrunner en schrijver Devon Greggory, de oorspronkelijke bedenker van de show Mara Brock Akil, Salim Akil, de oorspronkelijke uitvoerend producent Kelsey Grammer en Tom Russo van Grammnet NH Productions. Peter O'Fallon, Barry Safchik en Michael Platt produceren ook. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios, Inphiniti Entertainment, Akil Productions en Grammnet NH Productions.

Het eerste seizoen van The Game (2021), evenals afleveringen van de originele serie, die van 2006-2015 op The CW en vervolgens BET werd uitgezonden, zijn ook exclusief te streamen op Paramount+. De serie wordt internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution."
Video on youtube
Vorige aflevering
One Wedding and a Musical
One Wedding and a Musical
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Game (2021)