The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor vierde seizoen The Expanse

December is de maand die Amazon heeft aangewezen als startmaand voor het vierde seizoen van The Expanse. Ook is er een video uitgebracht.

13 december is de dag dat het vierde seizoen van The Expanse van start zal gaan bij Amazon. Al in mei 2018 werd er bekend dat The Expanse zou gaan verhuizen naar Amazon. Syfy had de sciencefictionserie gecanceld na drie seizoenen en Amazon heeft de serie toen overgenomen als een Amazon Original.

Vanaf 8 februari 2019 zijn alle drie de seizoenen te zien bij Amazon Prime Video.En nu is er dan eindelijk een startdatum vastgelegd voor het vierde seizoen van de nu Amazon Original. Naast de datum is er ook een clip, zie hierboven, en een teaser trailer uitgebracht die je hieronder kunt zien.Verheug jij je op het vierde seizoen van The Expanse?

Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Vandaag, 12:00
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Vandaag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Vandaag, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Gisteren, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Gisteren, 11:00