The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Expanse vanaf 8 februari bij Amazon

De eerste drie seizoenen van de serie The Expanse zijn vanaf 8 februari beschikbaar op Amazon Prime Video.

The Expanse, gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey, is een veelgeprezen politieke sciencefiction serie. Het speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd, en de inwoners van aarde en Mars aan de vooravond staan van een oorlog over hulpbronnen.

The Expanse is oorspronkelijk een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De zender wilde stoppen met de serie en daarna nam Amazon Prime Video de productie over na acties van fans. Syfy en Netflix hadden een deal gesloten voor de uitzendrechten. Nu concurrent Amazon de serie nieuw leven heeft ingeblazen en intussen ook werkt aan een vierde seizoen dat later dit jaar verschijnt, was Netflix eind september 2018 gedwongen om de serie te laten gaan. Maar vanaf 8 februari is The Expanse dus weer te zien, maar dan bij Amazon.

Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Vandaag, 12:00
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Vandaag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Vandaag, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Gisteren, 12:00
3
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Gisteren, 11:00