The Expanse

7.5 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Expanse

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Expanse
The Expanse is een thriller die zich 200 jaar in de toekomst afspeelt, nadat de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. Een geharde detective (Thomas Jane, Hung) en een kapitein van een schip (Steven Strait, Magic City) bundelen hun krachten voor een opdracht die begint met een vermiste jonge vrouw en evolueert naar een race door het zonnestelsel om de grootste samenzwering die de mens ooit heeft gezien bloot te leggen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engelse
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 21 maart 2018
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Expanse:

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van The Expanse. In The Expanse heet het ruimteschip Rocinante. Waar komt de naam Rocinante vandaan?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Cibola Burn
Cibola Burn
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Nostromo
15 apr 2018 15:13 -
Oooo jaaaaa die wil ik graag zien , want ik heb geen netflix en dus hopen dat ooit gewoon op tv komt , maar natuurlijk is winnen leuker .
Reageer
avatar_HereIsTom
15 apr 2018 23:17 -
Ja hele mooie serie!
Reageer
avatar_anonymous
15 apr 2018 23:59 -
Heel mooie serie.
Reageer

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
vrijdag, 09:00
1