Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde en vierde seizoen voor The Equalizer

Robyn en haar team zullen terugkomen om mensen in nood te helpen tijdens zowel het seizoen 2022-23 en het seizoen 2023-24. CBS heeft The Equalizer met twee jaar verlengd. Het huidige tweede seizoen eindigt op 15 mei.

CBS heeft vandaag aangekondigd dat de hitserie The Equalizer, met in de hoofdrol Queen Latifah, met twee seizoen is vernieuwd. Te beginnen met het uitzendseizoen 2022-2023. The Equalizer is de nummer één gescripte serie op zondag. De actieserie ging oorspronkelijk in première op 7 februari 2021, na de Super Bowl.

"The Equalizer blijft op zondagavond een krachtige klap uitdelen en we zijn verheugd om nog twee seizoenen te mogen brengen", zegt Thom Sherman, senior executive vice president programmering bij CBS Entertainment. “Het succes van The Equalizer is te danken aan verschillende factoren – een uitstekende cast geleid door de geweldige Queen Latifah, plus het uitzonderlijke creatieve team die hun verhalen zijn blijven ontwikkelen met een meeslepende mix van alledaagse gerechtigheid, gezinsdynamiek en echte- wereldproblemen die aansluiten bij en resoneren met het publiek.”

The Equalizer heeft een gemiddelde van 9,46 miljoen kijkers.

Naast Queen Latifah spelen onder andere ook Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira en Laya DeLeon Hayes een rol.

The Equalizer voegt zich bij de eerder aangekondigde vernieuwingen van The Amazing Race, Blue Bloods, Bob Hearts Abishola, CSI: Vegas, Ghosts, NCIS, NCIS: Hawaii, NCIS: Los Angeles, The Neighborhood, Survivor, S.W.A.T. (2017), Tough As Nails en Young Sheldon.
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
04x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Equalizer