Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Max Willems in The Emperor of Malibu van CBS

De 19-jarige Nederlandse acteur Max Willems krijgt een hoofdrol in The Emperor of Malibu, een nieuwe komedieserie van de Amerikaanse zender CBS.

In The Emperor of Malibu neemt Max Willems de hoofdrol van Auggie op zich. Hij werkt in de Verenigde Staten als een startende advocaat die gespecialiseerd is in milieuzaken, maar hij is ook de zoon van een schatrijke Chinese internetmiljardair die het liefst ziet dat hij trouwt met een Chinees meisje. Ware het niet dat Auggie al trouwplannen heeft met een Amerikaanse van wie zijn ouders het bestaan nog niet eens weten.

The Emperor of Malibu is gebaseerd op de filmhit Crazy Rich Asians uit 2018. Acteur Ken Jeong was te zien in de film en tekende nu ook voor de nieuwe komedieserie, hij speelt Auggie's excentrieke vader die zijn hele familie naar Malibu verkast om zoonlief op andere gedachten te brengen.

7335 Max4

Op Instagram laat Max Willems, die eind februari naar Los Angeles verhuisde, weten "overdreven opgewonden" te zijn over zijn nieuwe klus. Eerder had hij een rol in de jeugdserie College, maar of die serie gaat terugkeren is nog niet bekend. Het is al maanden volkomen stil rond de Amazon-productie.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst