The Eddy

6.2 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Netflix-serie The Eddy

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe muzikale drama The Eddy.

The Eddy is een creatie van Damien Chazelle die eerder verantwoordelijk was voor de films La La Land en Whiplash. De cast bestaat onder meer uit Andre Holland, Joanna Kulig, Tahar Rahim en Amandla Stenberg. Naast Chazelle, die de eerste twee afleveringen ook regisseert, werkt ook Jack Thorne(His Dark Materials) mee aan de serie. De muziek wordt geschreven door zesvoudig Grammy-winnaar Glen Ballard, die ook met Anouk heeft samengewerkt in het verleden. Vanaf 8 mei is The Eddy te streamen via Netflix.The Eddy volgt Elliot Udo (Andre Holland), ooit een gevierde muzikant in New York, maar nu de eigenaar van een obscure jazzclub in een multiculturele wijk in Parijs. Daar heeft hij te maken met een huisband die onder leiding staat van zijn ex-vriendin (Joanna Kulig), een zakenpartner (Tahar Rahim) die in de knel zit met een aantal criminelen, en zijn plots weer opgedoken tienerdochter Amandla Stenberg)
Vorige aflevering
The Eddy
The Eddy
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TNT heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Snowpiercer nog voor de start van het derde seizoen al vernieuwd met een vierde seizoen.
Vandaag, 14:00
Actice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall voegden zich beide in 2017 bij Doctor Who, beide hebben ze besloten de serie te verlaten.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Ook voor de maand augustus 2021 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 10:00
Disney+ heeft de premièredatum voor Marvel's Hawkeye bekend gemaakt. De serie verschijnt eind november bij de streamingservice.
Vandaag, 09:00