The Durrells

8.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Durrells verschijnt in april bij NPO

The Durrells is vanaf begin april te zien op NPO Plus. Een aantal dagen later is de serie ook elke werkdag te zien op NPO 2.

The Durrells is een Engelse dramaserie van de zender ITV. De serie is gebaseerd op "The Corfu trilogy", de autobiografische boeken van Gerald Durrell. Op 3 april 2016 ging The Durrells in première en de serie eindigde in 2019. Vanaf 10 april is het eerste seizoen te zien op NPO Plus. Een week later, op 17 april, komt het tweede seizoen online. De serie is vanaf 13 april ook elke werkdag te bekijken op NPO 2.

Het verhaal speelt zich af in de jaren dertig. Weduwe Louisa Durrell (Keeley Hawes) vertrekt samen met haar vier eigenwijze kinderen naar Corfu, Griekenland. Ze verlaten hun vertrouwde omgeving, het Britse Bournemouth, om op het Griekse eiland een nieuw leven op te bouwen.

Bekijk hieronder de trailer van The Durrells.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_saskya
10 apr 2020 10:56 -
Enorm leuke serie zonder geweld en gedoe, maar geestig en sfeervol, zeer de moeite waard.
Reageer
avatar_Zjeraar
25 apr 2020 13:25 -
geweldige serie
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00