The Duke of Death and His Maid

-
24 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2021 - heden
NetwerkTokyo MX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2021 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
The Duke of Death and His Maid is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 4 juli 2021.

Als kind vervloekt door een heks, kreeg een jonge hertog de ongewenste macht om elk levend wezen dat hij aanraakt te doden. Gedwongen om weg te gaan van zijn familie en naar een groot herenhuis diep in het bos te verhuizen, wordt de hertog behandeld alsof hij niet bestaat en wordt hij voortdurend gemeden door zijn leeftijdsgenoten.

Helemaal alleen is hij echter niet. Rob en Alice, zijn butler en meid, staan altijd aan zijn zijde. Alice plaagt hem graag, en naarmate hun relatie groeit, stelt de hertog het tot zijn doel om zich te bevrijden van zijn dodelijke vloek. Natuurlijk zal hij wat hulp nodig hebben, en wie kan dit beter doen dan de verschillende bewoners van het bovennatuurlijke?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Duke of Death and His Maid.
The Duke of Death and His Maid