The Dublin Murders

-
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor BBC-serie The Dublin Murders

The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van BBC One. De serie gaat op 10 november in première.

Killian Scott (Strike) en Sarah Greene (Penny Dreadful) spelen de detectives Rob Reilly en Cassie Maddox in The Dublin Murders, een nieuwe psychologische misdaadserie van BBC One.

De serie zal zich concentreren op twee moordonderzoeken onder leiding van de ambitieuze detectives. De slachtoffers - een jonge, getalenteerde ballerina die dood op een oud stenen altaar wordt gevonden, en een levendige vrijgevochten vrouw, die wordt neergestoken in een dakloos hongersnood huisje - lijken niets met elkaar te maken. Maar zoals we zullen ontdekken zijn ze eigenlijk samen verweven.

The Dublin Murders is geregisseerd door Saul Dibb, met hulp van John Hayes en Rebecca Gatward. De serie is geproduceerd door Euston Films, Veritas Entertainment Group en Element Pictures. De BBC heeft onderstaande trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03