The Dublin Murders

-
60 min
Misdaad, Thriller
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
1x1 10 november 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:MisdaadThriller
Netwerk:BBC One
The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 10 november 2019.

Killian Scott (Strike) en Sarah Greene (Penny Dreadful) zijn detectives Rob Reilly en Cassie Maddox in Dublin Murders, een nieuwe psychologische misdaadthriller voor BBC One. De serie, die zich afspeelt tijdens de hoogtijdagen van de Celtic Tiger's financiële knal van de eeuw, zal zich concentreren op twee moordonderzoeken onder leiding van ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. De slachtoffers - een jonge, getalenteerde ballerina die dood op een oud stenen altaar wordt gevonden, en een levendige vrijgevochten vrouw, die wordt neergestoken in een dakloos hongersnood huisje - lijken niets met elkaar te maken, maar zoals we zullen ontdekken, zijn ze eigenlijk samen verweven door krachtige gedeelde thema's - de macabere ''red in tooth and claw' elementen van beide verhalen, en hun hartverscheurende psychologische thriller-kwaliteiten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Dublin Murders.

Nieuws (2)

De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
maandag, 09:00
2
The Dublin Murders is een Britse psychologische thrillerserie van BBC One. De serie gaat op 10 november in première.
woensdag, 11:30

Vergelijkbare series