The Dragon Prince

8,0 / 10
26 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Dragon Prince vernieuwd met vier seizoenen

Netflix heeft de Amerikaanse animatieserie The Dragon Prince vernieuwd tot en met een zevende seizoen, dat betekent dat er vier nieuwe seizoenen worden gemaakt.

Er zijn op Netflix al drie seizoenen van The Dragon Prince te bekijken. Netflix heeft de serie nu vernieuwd. De makers hebben tijdens Comic Con @Home aangekondigd dat er nog vier seizoenen van de animatieserie bijkomen.

De serie werd bedacht door Aaron Ehasz (Avatar: The Last Airbender) en Justin Richmond (Avatar: The Last Airbender), die voor het verhaal vanaf het begin al zeven seizoenen voor ogen hadden. De aankomende seizoenen zullen elk, net als de voorgaande drie seizoenen, uit negen afleveringen bestaan. Het vierde seizoen is momenteel in voorproductie, wanneer deze in première gaat is nog niet bekend.

Vorige aflevering
The Final Battle
The Final Battle
03x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1