The Devil's Hour

-
42 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Prime Video onthult de eerste officiële trailer voor The Devil's Hour

Prime Video onthult de eerste officiële trailer voor The Devil's Hour, met als cast onder andere Jessica Raine (Patrick Melrose), Peter Capaldi (Doctor Who), Nikesh Patel (Starstruck) en Phil Dunster (Ted Lasso).

The Devil's Hour volgt het verhaal van Lucy, gespeeld door Raine, die elke nacht om precies 3.33 uur, het uur van de duivel, wordt gewekt door angstaanjagende visioenen. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet het hare is. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld. Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver, gedreven door een moorddadige obsessie. Hij wordt het voornaamste doelwit van een klopjacht van de politie onder leiding van de meelevende detective Ravi Dhillon, gespeeld door Patel.

12325 Devil hour

De zesdelige serie is geschreven en gecreëerd door Tom Moran en geproduceerd door Hartswood Films (Dracula (2020), Sherlock). De serie wordt op 28 oktober exclusief op Prime Video gelanceerd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_tweemaalh
23 sep 2022 12:31 -
Dit ziet er interessant uit. Jessica Raine en Peter Capaldi in de hoofdrollen is al een goed vooruitzicht. En dat Steven Moffat bij de productie is, betekent ook dat het een interessant project kan worden
Reageer
avatar_BlackBiker
23 sep 2022 13:20 -
Ziet er zeker interessant uit! Gaat gelijk op de kijklijst.
Reageer
The Devil's Hour