Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eindelijk startdatum tweede seizoen The Deuce

Voor de fans is er eindelijk goed nieuws te melden; HBO heeft de startdatum aangekondigd voor het tweede seizoen van The Deuce.

Al in september 2017 had HBO aangekondigd dat de dramaserie The Deuce een tweede seizoen zou gaan krijgen.

Nu bijna tien maanden later kunnen de fans alvast hun agenda erbij pakken en noteren dat op zondag 9 september on 21.00 uur het tweede seizoen van de kritisch toegejuichte serie van start zal gaan. The Deuce ging op 10 september 2017 in première bij HBO en al na twee afleveringen had de serie een vernieuwing te pakken.

De HBO-serie volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80 en verkent de ruige wereld van centraal Manhattan. Rollen zijn weggelegd voor James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard, Jr., Dominique Fishback, Emily Meade en Gbenga Akinnagbe.

Het eerste seizoen is in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Of en wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is niet bekend gemaakt, het zal wal waarschijnlijk na 24 uur te zien zijn, maar zeker is dat niet. Bij Play More series in Vlaanderen zal de serie direct te zien zijn. Dit vanwege de deal die Play More Series heeft gemaakt met HBO.

Embed from Getty Images
James Franco (R) en Maggie Gyllenhaal (L)
Vorige aflevering
Finish It
Finish It
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Deuce