Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO heeft The Deuce vernieuwd met een tweede seizoen

De dramaserie The Deuce is pas twee afleveringen oud, maar nu al heeft HBO besloten om de kritisch toegejuichte serie te vernieuwen met een tweede seizoen.

The Deuce (gecreëerd door George Pelecanos en David Simon), met onder andere James Franco en Maggie Gyllenhaal in de hoofdrol, lijkt meteen een succes. HBO laat er dan ook geen gras over groeien en heeft na slechts twee afleveringen (de première was op 10 september) een tweede seizoen besteld. Peter Rotthier heeft over de première-afleveringen een recensie geschreven.

The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80 en verkent de ruige wereld van centraal Manhattan. De tweelingbroers Vincent en Frankie Martino (Franco) speelden een rol in de wereld van Times Square en werden gebruikt door de maffia in de gewelddadige en lucratieve seksindustrie.

Casey Bloys, president HBO programmering, vertelde: “We zijn blij om onze creatieve samenwerking met meestervertellers David Simon en George Pelecanos te mogen voortzetten. Hun unieke gave om het publiek mee te trekken in hun donkere en grensverleggende werelden brengt een briljante waarschijnlijkheid als geen ander. Met de opmerkelijke talenten van Maggie Gyllenhaal en James Franco, die een exceptionele cast aanvoeren, kijken wij uit om nog dieper te mogen kijken hoe dit boeiende verhaal zich verder gaat ontwikkelen.”

Op 24 september 2017 gaat de derde aflevering van start bij HBO. In Nederland is HBO te zien als je een abonnement hebt bij Ziggo.

Ben jij blij dat het verhaal van The Deuce nog niet is uitverteld na één seizoen?


Vorige aflevering
Finish It
Finish It
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Deuce