Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Decameron krijgt premièredatum en teaser trailer van Netflix

Klaar voor een met wijn doordrenkte seksromance op het Italiaanse platteland?

Netflix heeft donderdag 25 juli uitgetrokken voor de première van The Decameron, Netflix' soapachtige periodieke dramedy van Teenage Bounty Hunters-bedenker Kathleen Jordan en Orange Is the New Black-bedenker Jenji Kohan.

De streamer heeft ook een teaser trailer voor de serie vrijgegeven die je onderaan dit nieuwsbericht kunt bekijken.

The Decameron

Tony Hale, Zosia Mamet en Saoirse-Monica Jackson spelen de hoofdrollen in de donkere comedyserie, die zich afspeelt in het jaar 1348, wanneer de Zwarte Dood hard toeslaat in de stad Florence.

Een handvol edelen trekt zich met hun bedienden terug in een grote villa om de pest af te wachten met een uitbundige vakantie. Maar als de sociale regels verslijten, ontstaat er een strijd om te overleven, die tot leven wordt gebracht door een cast van zowel sluwe als schandalige personages.

De cast bestaat verder uit Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Lou Gala, Karan Gill, Douggie McMeekin, Jessica Plummer en Tanya Reynolds.

De serie is gemaakt door Jordan, die ook als showrunner optreedt. Ze produceert samen met Kohan, Blake McCormick en Tara Herrmann voor Tilted Productions. Michael Uppendahl regisseert vier van de acht afleveringen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Decameron