The Dark Crystal: Age of Resistance

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor The Dark Crystal: Age of Resistance

The Dark Crystal: Age of Resistance is een Netflix Original-serie van Jim Henson Company en regisseur Louis Leterrier en gaat op 30 augustus in première.

The Dark Crystal: Age of Resistance is een prequel serie van de succesvolle avonturenfilm The Dark Crystal uit 1982 en speelt zich vele jaren voor de film begint af. The Dark Crystal: Age of Resistance keert terug naar de wereld van Thra voor een nieuw avontuur. Wanneer drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis ontdekken, beginnen ze aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.

Netflix heeft een trailer beschikbaar gesteld.

Vorige aflevering
A Single Piece Was Lost
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00