Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum The Dark Crystal: Age of Resistance bekend gemaakt

Al eerder deze maand maakte Netflix de originele film van Jim Hanson en Frank Oz The Dark Crystal beschikbaar. Dat leek het startsein voor de nieuwe serie The Dark Crystal: Age of Resistance.

De prequel van de film uit 1982 komt er dan nu echt aan bij de streamingdienst. Al in december 2018 werd er bekend gemaakt dat Netflix een prequel liet maken van de film, geheel gemaakt met poppen. Ook de stemmencast werd toen aangekondigd en er werd een teaser vrijgegeven.

Nu is er dan bekend gemaakt dat The Dark Crystal: Age of Resistance op 30 augustus te zien zal zijn bij Netflix. De synopsis van de serie luidt als volgt: De wereld van Thra is stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.

Bekijk hieronder de foto’s die Netflix heeft vrijgegeven van de nieuwe Original serie The Dark Crystal: Age of Resistance.

Ken jij de film The Dark Crystal? Ga jij kijken naar de serie?


7650 DC2
7650 DC1
7650 DC3
Vorige aflevering
A Single Piece Was Lost
A Single Piece Was Lost
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Dark Crystal: Age of Resistance