Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Daily Show binnenkort met Trevor Noah

Op 10 februari maakte Jon Stewart bekend dat hij zou stoppen met The Daily Show with Jon Stewart. Nu heeft Michele Ganeless, president van Comedy Central, zijn opvolger bekent gemaakt. De 31-jarige komiek Trevor Noah neemt later dit jaar het roer over van Jon Stewart. Het zal dus The Daily Show with Trevor Noah gaan worden.

"Trevor Noah is een enorm talent. Hij heeft een inzichtelijk en uniek oogpunt, en het belangrijkst, hij is griezelig grappig", zei Ganeless. "Voor de volgende gastheer van 'The Daily Show' zochten we een nieuwe frisse stem die ons publiek met een scherpte kan aanspreken over de gebeurtenissen van de dag, en we vonden dat in Trevor. Hij heeft een enorme internationale aanhang en is klaar om te schitteren hier in Amerika, en wij zijn opgewonden om hem bij Comedy Central te verwelkomen."

"Het is een eer om Jon Stewart op te volgen. Hij en het team van 'The Daily Show' hebben een ongelofelijke show gemaakt, waarvan het effect wordt gevoeld over de hele wereld", zei Noah. "In mijn korte tijd met de show hebben ze me een welkom gevoel gegeven. Ik ben opgewonden om aan de slag te gaan en te werken met een fantastische groep mensen."

Jon Stewart zei: "Ik ben enthousiast voor de show en voor Trevor. Hij is een geweldig komisch talent waar we graag mee werken. In feite kan ik terugkeren als correspondent om er weer een onderdeel van te zijn!"

Noah werkt al sinds 2014 als contribuant bij The Daily Show with Jon Stewart. In 2012 debuteerde hij op de televisie bij The Tonight Show with Jay Leno. Maar hij was ook te zien bij de Late Show with David Letterman, waardoor hij de eerste Zuid-Afrikaan werd die in beide late night shows heeft opgetreden als stand-up comedian. Noah had in zijn geboorteland een eigen late night talkshow Tonight with Trevor Noah.

Wat denk jij, is Trevor Noah een goede opvolger?

Trevor Noah
Vorige aflevering
April 24, 2024 - Rep. Andy Kim
April 24, 2024 - Rep. Andy Kim
29x39
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
31 maa 2015 14:14 -
Tja, moeilijk in te schatten, afwachten dus en kijken als hij op de buis is. Uitstraling heeft ie wel.
Reageer
The Daily Show