The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen The Crown gaat in november in première

Netflix heeft de premièredatum van het vierde seizoen van The Crown bekend gemaakt. Ook is er een teaser, met beelden van 'prinses Diana', uitgebracht.

Het vierde seizoen van The Crown gaat 15 november in première bij Netflix. Daarnaast is er ook een teaser uitgebracht, waarin Emma Corrin (Pennyworth) voor het eerst te zien is al Prinses Diana. In het vierde seizoen voegt Gillian Anderson (Sex Education) zich ook bij de cast, zij is te zien als de eerste vrouwelijke Britse premier Margaret Thatcher.

Dit is het laatste seizoen waarin Oliva Colman (Broadchurch) te zien is als Queen Elizabeth, in het vijfde en zesde seizoen wordt deze rol vervult door Imelda Staunton (A Confession). De serie werd eigenlijk beëindigd na een vijfde seizoen, maar tot grote blijdschap van fans werd afgelopen juli een zesde seizoen aangekondigd. Hoewel een groot deel van de castleden voor de aankomende seizoenen al bekend is, moet er nog wel even op de laatste seizoenen gewacht worden. The Crown neemt dit jaar namelijk een pauze van de opnames, waardoor het vijfde seizoen naar verwachting in 2022 in première zal gaan.

Voor The Crown liefhebber: bekijk hieronder een interview met Claire Foy, die in de eerste seizoenen de rol van Queen Elizabeth op zich nam.
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00