The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Twee nieuwe castleden voor laatste seizoenen The Crown

Het is bekend door welke acteurs Prince Philip en Princess Diana worden gespeeld in de laatste twee seizoenen van de Britse historische dramaserie The Crown.

Jonathan Pryce (Game of Thrones) en Elizabeth Debicki (The Kettering Incident) voegen zich voor de laatste twee seizoenen bij de cast van The Crown. In de eerdere seizoenen speelden Matt Smith (Doctor Who) en Tobias Menzies (Outlander) al de rol van Prince Philip, Pryce zal als laatste deze rol vervullen. Elizabeth Debicki gaat Diana spelen in de laatste twee seizoenen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Imelda Staunton (A Confession) het stokje van Olivia Colman (Broadchurch) overneemt en de rol van Queen Elizabeth gaat vervullen. Prinses Margaret wordt in de laatste twee seizoenen ook door een andere actrice gespeeld. Het duurt nog wel even voordat de acteurs in hun nieuwe rollen te zien zijn, want volgend jaar juni zullen de opnames voor het één na laatste seizoen pas van start gaan.


Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Vandaag, 15:00
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00