The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Twee nieuwe castleden voor laatste seizoenen The Crown

Het is bekend door welke acteurs Prince Philip en Princess Diana worden gespeeld in de laatste twee seizoenen van de Britse historische dramaserie The Crown.

Jonathan Pryce (Game of Thrones) en Elizabeth Debicki (The Kettering Incident) voegen zich voor de laatste twee seizoenen bij de cast van The Crown. In de eerdere seizoenen speelden Matt Smith (Doctor Who) en Tobias Menzies (Outlander) al de rol van Prince Philip, Pryce zal als laatste deze rol vervullen. Elizabeth Debicki gaat Diana spelen in de laatste twee seizoenen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Imelda Staunton (A Confession) het stokje van Olivia Colman (Broadchurch) overneemt en de rol van Queen Elizabeth gaat vervullen. Prinses Margaret wordt in de laatste twee seizoenen ook door een andere actrice gespeeld. Het duurt nog wel even voordat de acteurs in hun nieuwe rollen te zien zijn, want volgend jaar juni zullen de opnames voor het één na laatste seizoen pas van start gaan.


Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Vandaag, 13:00
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 10:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Gisteren, 18:00
7
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Gisteren, 16:00