The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Crown voorlopig nog niet in première

De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.

The Crown neemt dit jaar een pauze van de opnames. Volgend jaar juni zullen de opnames pas van start gaan en zal de cast voor een laatste keer wisselen. De pauze tussen de opnames zou al op de planning hebben gestaan en geen verband hebben met het coronavirus. Naar verluidt gaat het vijfde seizoen van de Netflix-serie pas in 2022 in première.

Tussen het tweede en derde seizoen van The Crown zat een vergelijkbare periode. Claire Foy (Wolf Hall) stapte toen uit de rol van koning Elizabeth, Olivia Colman (Broadchurch) nam haar over. In het vijfde seizoen zal Imelda Staunton (A Confession) het stokje overnemen. Niet alleen de rol van de koningin wordt door een andere actrice overgenomen.Het vierde seizoen van The Crown wordt later dit jaar verwacht. Het vijfde seizoen zou eigenlijk het laatste seizoen zijn, maar begin deze maand kwam het nieuws dat er toch aan een zesde seizoen wordt gewerkt.
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00