The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Crown voorlopig nog niet in première

De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.

The Crown neemt dit jaar een pauze van de opnames. Volgend jaar juni zullen de opnames pas van start gaan en zal de cast voor een laatste keer wisselen. De pauze tussen de opnames zou al op de planning hebben gestaan en geen verband hebben met het coronavirus. Naar verluidt gaat het vijfde seizoen van de Netflix-serie pas in 2022 in première.

Tussen het tweede en derde seizoen van The Crown zat een vergelijkbare periode. Claire Foy (Wolf Hall) stapte toen uit de rol van koning Elizabeth, Olivia Colman (Broadchurch) nam haar over. In het vijfde seizoen zal Imelda Staunton (A Confession) het stokje overnemen. Niet alleen de rol van de koningin wordt door een andere actrice overgenomen.Het vierde seizoen van The Crown wordt later dit jaar verwacht. Het vijfde seizoen zou eigenlijk het laatste seizoen zijn, maar begin deze maand kwam het nieuws dat er toch aan een zesde seizoen wordt gewerkt.
Vorige aflevering
Cri de Coeur
Cri de Coeur
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1