Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Crown voorlopig nog niet in première

De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.

The Crown neemt dit jaar een pauze van de opnames. Volgend jaar juni zullen de opnames pas van start gaan en zal de cast voor een laatste keer wisselen. De pauze tussen de opnames zou al op de planning hebben gestaan en geen verband hebben met het coronavirus. Naar verluidt gaat het vijfde seizoen van de Netflix-serie pas in 2022 in première.

Tussen het tweede en derde seizoen van The Crown zat een vergelijkbare periode. Claire Foy (Wolf Hall) stapte toen uit de rol van koning Elizabeth, Olivia Colman (Broadchurch) nam haar over. In het vijfde seizoen zal Imelda Staunton (A Confession) het stokje overnemen. Niet alleen de rol van de koningin wordt door een andere actrice overgenomen.

Video on youtube


Het vierde seizoen van The Crown wordt later dit jaar verwacht. Het vijfde seizoen zou eigenlijk het laatste seizoen zijn, maar begin deze maand kwam het nieuws dat er toch aan een zesde seizoen wordt gewerkt.
Vorige aflevering
Sleep, Dearie Sleep
Sleep, Dearie Sleep
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Crown