The Crown

8.4 / 10
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix toont trailer van derde seizoen The Crown

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.

In het nieuwe seizoen pikt de serie rondom de geschiedenis van het Britse koningshuis de draad weer op in 1964, het jaar waarin The Beatles beroemd worden en twee jaar voordat Engeland wereldkampioen voetbal wordt. Het derde seizoen zal het koningshuis tot het jaar 1977 belichten.

In dit seizoen van The Crown wordt koningin Elizabeth niet meer door Claire Foy, maar door Olivia Colman vertolkt. Prins Philip, jonkheer Snowdon en prinses Margaret worden door respectievelijk Tobias Menzies, Ben Daniels en Helena Bonham Carter gespeeld. Josh O'Connor speelt prins Charles.

Queen Elizabeth en haar familie worstelen met de veranderingen in Groot-Brittannië. Van de Koude Oorlog tot de jetset en de ruimtewedloop: de uitbundigheid in de jaren 60 en de daaropvolgende kater in de jaren 70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, liberale en turbulente wereld. Netflix heeft vrijdag een teaser/trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
Mystery Man
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03