The Crown

8.4 / 10
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix toont trailer van derde seizoen The Crown

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.

In het nieuwe seizoen pikt de serie rondom de geschiedenis van het Britse koningshuis de draad weer op in 1964, het jaar waarin The Beatles beroemd worden en twee jaar voordat Engeland wereldkampioen voetbal wordt. Het derde seizoen zal het koningshuis tot het jaar 1977 belichten.

In dit seizoen van The Crown wordt koningin Elizabeth niet meer door Claire Foy, maar door Olivia Colman vertolkt. Prins Philip, jonkheer Snowdon en prinses Margaret worden door respectievelijk Tobias Menzies, Ben Daniels en Helena Bonham Carter gespeeld. Josh O'Connor speelt prins Charles.

Queen Elizabeth en haar familie worstelen met de veranderingen in Groot-Brittannië. Van de Koude Oorlog tot de jetset en de ruimtewedloop: de uitbundigheid in de jaren 60 en de daaropvolgende kater in de jaren 70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, liberale en turbulente wereld. Netflix heeft vrijdag een teaser/trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
Cri de Coeur
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00