The Crown

8.4 / 10
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen The Crown in november bij Netflix

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.

Acteur Tobias Menzies verklapte eind juli al dat The Crown in november verder zou gaan, maar nu is het ook bevestigd door Netflix. In het nieuwe seizoen pikt de serie rondom de geschiedenis van het Britse koningshuis de draad weer op in 1964, het jaar waarin The Beatles beroemd worden en twee jaar voordat Engeland wereldkampioen voetbal wordt. Het derde seizoen zal het koningshuis tot het jaar 1977 belichten.

In dit seizoen wordt koningin Elizabeth niet meer door Claire Foy, maar door Olivia Colman vertolkt. Prins Philip, jonkheer Snowdon en prinses Margaret worden door respectievelijk Tobias Menzies, Ben Daniels en Helena Bonham Carter gespeeld. Josh O'Connor speelt prins Charles.

Vorige aflevering
Mystery Man
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Vandaag, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Vandaag, 13:00
5
Arrow is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2012.
Vandaag, 12:00
2
Lisa Joy en Jonathan Nolan, de makers van de populaire serie Westworld van HBO, gaan de futuristische dramaserie The Peripheral realiseren voor Amazon.
Vandaag, 11:00
Baby is een Italiaanse dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2018 en in oktober 2019 kwam het tweede seizoen beschikbaar.
Vandaag, 10:00