The Crown

8.4 / 10
#52 top 100
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ben Daniels speelt man prinses Margaret in The Crown

Acteur Ben Daniels mag zich aan de zijde scharen van Helena Bonham Carter in het derde seizoen van Netflix-serie The Crown.

De Britse acteur krijgt de rol van Anthony Armstrong-Jones, meldt Deadline. Hij speelt de man van prinses Margaret, die wordt gespeeld door Bonham Carter.

The Crown vertelt over de regeerperiode van koningin Elizabeth. Voor het derde seizoen moet de gehele cast verwisseld worden omdat de huidige spelers er te jong uitzien. Ieder seizoen belicht namelijk een periode van zo'n tien jaar.

Ben Daniels is bekend van zijn rol als Adam in de series House of Cards (2013) en The Exorcist. Naar verwachting is het derde seizoen van The Crown in december op Netflix te zien.


Vorige aflevering
Mystery Man
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00