The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ben Daniels speelt man prinses Margaret in The Crown

Acteur Ben Daniels mag zich aan de zijde scharen van Helena Bonham Carter in het derde seizoen van Netflix-serie The Crown.

De Britse acteur krijgt de rol van Anthony Armstrong-Jones, meldt Deadline. Hij speelt de man van prinses Margaret, die wordt gespeeld door Bonham Carter.

The Crown vertelt over de regeerperiode van koningin Elizabeth. Voor het derde seizoen moet de gehele cast verwisseld worden omdat de huidige spelers er te jong uitzien. Ieder seizoen belicht namelijk een periode van zo'n tien jaar.

Ben Daniels is bekend van zijn rol als Adam in de series House of Cards (2013) en The Exorcist. Naar verwachting is het derde seizoen van The Crown in december op Netflix te zien.


Vorige aflevering
Cri de Coeur
Cri de Coeur
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1