Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Crown voegt twee acteurs toe aan castinglijst

The Crown ontmoet Dexter en Quarry. Althans, zo zou je de nieuwe namen kunnen noemen die zijn toegevoegd aan de castinglijst van The Crown. Want zowel de hoofdrolspeler van Dexter, Michael C. Hall, als de hoofdrolspeelster van Quarry, Jodi Balfour, zullen in het tweede seizoen van The Crown acte de présence geven.

En beide acteurs gaan ook niet de minste karakters spelen: Hall zal in de huid kruipen van president John F. ‘Jack’ Kennedy en Balfour zal first lady Jackie Kennedy gaan spelen. Op dit moment wordt het tweede seizoen van The Crown opgenomen en die zal zich afspelen in de jaren '60. Al eerder werd bekend gemaakt dat Matthew Goode (Downton Abbey) de rol zou gaan spelen van de echtgenoot van prinses Margaret, Lord Snowdon.

Het eerste seizoen van The Crown won verschillende prijzen, waaronder twee Golden Globes, twee SAG Awards, een AFI Award, een Satellite Award en een Critics Choice Award. Hoewel Netflix geen kijkcijfers bekend maakt is The Crown, volgens insiders, één van Netflix best bekeken series. Er zijn zelfs plannen om er een zesdelige serie van te maken om de zestigjarige regeerperiode van koningin Elizabeth II te laten zien. Wanneer het tweede seizoen precies te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Verheug jij je op het tweede seizoen van The Crown?


Michael C. Hall

Jodi Balfour
Vorige aflevering
Sleep, Dearie Sleep
Sleep, Dearie Sleep
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Crown