The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 3, aflevering 3

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.

We wandelen naar het einde van het jaar 2020, en dat is maar goed ook! Gelukkig luister je tijdens het wandelen naar de MijnSerie Podcast want dan hoef je niks meer over je favoriete series te missen. De Serie van de Maand is The Crown, Mandy bekeek het en geeft haar mening. Verder het laatste serienieuws, koppensnellen en gaat Netflix scoren met een lineair televisiekanaal? Dit en meer hoor je in een nieuwe MijnSerie Podcast. Vergeet ons geen review te geven en jezelf te abonneren! Veel luisterplezier!

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
26 nov 2020 12:40 -
Leuke podcast weer. Misschien naast serie van de maand is flop van de maand ook wel een leuke categorie. War of the World van de BBC maar meteen van mijn lijst geschrapt.
Reageer
avatar_Mandy1966
26 nov 2020 13:42
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Dank je wel. En leuk idee, ik zal het met Peter bespreken. Heel verstandig want de serie is echt heel slecht.
Reageer
avatar_eagleye
04 dec 2020 14:45 -
Ik heb weer met plezier naar de podcast geluisterd. Jullie hadden het over de vraag of The Crown feit of fictie is. Natuurlijk zullen we over veel zaken nooit weten of het waar is of niet. Ik las een tijdje geleden in een Engelse krant (ik ben even vergeten welke) dat de kritiek uit het koningshuis niet per se betekent dat alles verzonnen is maar dat het meer te maken heeft met het feit dat ze niet opnieuw geconfronteerd willen worden met onfrisse zaken uit het verleden en daarom maar afdoen als onwaar.
Ik vond het ook heel attent van jullie dat jullie even stilstonden bij het overlijden van Karin Witowski.
Reageer
The Crown